Praktijk voor Tomatis en Samonas Luistertherapie

Leren luisteren om beter te communiceren en functioneren, daarom luistertherapie!

Uw factuur

Samenwerking met Infomedics

Ik geef u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom heb ik het versturen en innen van mijn facturen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest in het privacy reglement van Infomedics.

Wat staat er op uw zorgfactuur?

Uw factuur specificeert de tarieven voor de bezoeken en de luistercycli. 

Uw factuur op papier of online

Als u uw rekening online wilt afhandelen heb ik uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op het klantenportaal zo instellen.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact met de Servicedesk van Infomedics op 036 - 20 31 900 (lokaal tarief). 
De servicedesk is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.
U kunt ook een e-mail sturen naar rekening@infomedics.nl.
Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling. 


Navigatie

Terug naar tarieven
Terug naar mijn praktijk